Saturday, April 21, 2012

Isa Kastrati - Sokol Sopi - Afrim Vitia - ( 21.04.1999 - 21.04.2012 )


Me rastin e 13 vjetorit të rënies heroike të tre dëshmorëve të kombit shqiptar

I s a  K a s t r a t i
 S o k o l  S o p i 
 A f r i m  V i t i a

Muaji i prillit erdhi me krenarinë
dhe  kujtimet prore të njoma
T’Isait me shokët e tij
Çlirimtarë

Mareci legjendar n‘ prill ‘99 buzëqeshi
Nga largësia e vet gjallëroi  liria
Ranë heroikisht  dëshmorët
Isa Kastrati, Sokol Sopi
E  Afrim Vitia

Muaji i prillit po ikë
Pas vete do lë  gjurmë plot
Aromën e luleve t’para n’Pranverë
Ujitur me gjak dëshmorësh

Vitet tashmë ikën
Sot janë bërë trembëdhjetë
Lulëkuqet e prillit ngjyrë gjaku reflektojnë
Dëshmorët kurrë nuk vdesin, lavdi ju qoftë përjetë

Ramadan S. Latifaj  Lb/21.04.2012Lavdi të gjithë dëshmorëve të Kombit Shqiptar

LAVDI "HEROIT KOMBETAR SHQIPTAR"

Isa  Kastrati

nga Hogoshti dhe bashkëluftëtarëve  të tij

Sokol Sopi e Afrim Vitia

Me rrespekt të veçantë për çlirimtarët

www.hogoshti.blogspot.com

autori, Ramadan S. Latifaj - Hogoshti 21.04.2012

 

 

 

 

autobiografia -linku

http://hogoshti.blogspot.com/2010/08/isa-kastrati.html

 


Dëshmorët fotogaleria

Dëshmorët fotogaleria
>> Deshmoret e Kombit FOTOGALERIA IME <<

Galeria ime

Hogoshti eshte vendlindja e shqiponjave - Rroftè Shqipèria e Bashkuar


Rexhep Mala e Nuhi Berisha

Rexhep Mala e Nuhi Berisha
Kenge nga atdhetari , artisti e kengetari Hysni Klinaku

Metush Krasniqi - Bashkimi Kombetar

Metush Krasniqi - Bashkimi Kombetar
Kryepatriot Hero i Kombit Metush Krasniqi (Dokumentar)

Deshmoret e Dardanes ( Kamenices )

Deshmoret e Dardanes ( Kamenices )
Monografi, pjesa e parè

Kadri Zeka

Kadri Zeka
Kadri Zeka, Hero i Kombit,

Rahim Beqiri

Rahim Beqiri
Kenge per deshmorin e kombit Rahim Beqiri

Avdi Ibrahim Xhaqku

Avdi Ibrahim Xhaqku
Recital deshmorit Avdi Xhaqku

Besnik Maroca

Besnik Maroca
Besnik Maroca, deshmor i Kombit, jeta dhe vepra, emision

Musli Imeri

Musli Imeri
Bisede e imagjinuar, recital deshmorit Musli Imeri