Thursday, September 13, 2012

poezi martireve, Ramadan Latifaj e Mehmet Sabedinaj nga HogoshtiPoezi kushtuar martirëve  te kombit
Ramadan A. Latifaj dhe Mehmet S. Sabedinaj 
nga Hogoshti


Koha ikën kujtimet mbetën
Dekada më riktheu 13 vite më pas
Sot me mall e krenari plot
I kujtoj dy bashkëvendas

Shpirtëra  plot me bujari
Si valë deti  dallgë e re
Ballëlartë ishit gjithnjë
Shkëmb rrufeje për atdhe

Ballëlartë ishit  edhe at’ ditë
Kur ju vranë  bishat sllavo -qetnike
Ju masakruan por kurrë nuk vdiqet
Ju ngelët besnikë si  zogjë të shqipes

Hogoshti  që e donit  pamasë, gjithmonë ju kujton
Me mall, rrespekt e krenari nëpër  mote
Ramadan Latifaj, Mehmet Sabedinaj
Dy martirë të  kesaj toke

me rrespekt, Ramadan S.Latifaj
Ludwigsburg, 13.09.2012

Nga zemra publikisht falenderoj kushen, Rexhep Latifaj  qe mi dërgoj fotot origjinale te bacës Dan.

Dëshmorët fotogaleria

Dëshmorët fotogaleria
>> Deshmoret e Kombit FOTOGALERIA IME <<

Galeria ime

Hogoshti eshte vendlindja e shqiponjave - Rroftè Shqipèria e Bashkuar


Rexhep Mala e Nuhi Berisha

Rexhep Mala e Nuhi Berisha
Kenge nga atdhetari , artisti e kengetari Hysni Klinaku

Metush Krasniqi - Bashkimi Kombetar

Metush Krasniqi - Bashkimi Kombetar
Kryepatriot Hero i Kombit Metush Krasniqi (Dokumentar)

Deshmoret e Dardanes ( Kamenices )

Deshmoret e Dardanes ( Kamenices )
Monografi, pjesa e parè

Kadri Zeka

Kadri Zeka
Kadri Zeka, Hero i Kombit,

Rahim Beqiri

Rahim Beqiri
Kenge per deshmorin e kombit Rahim Beqiri

Avdi Ibrahim Xhaqku

Avdi Ibrahim Xhaqku
Recital deshmorit Avdi Xhaqku

Besnik Maroca

Besnik Maroca
Besnik Maroca, deshmor i Kombit, jeta dhe vepra, emision

Musli Imeri

Musli Imeri
Bisede e imagjinuar, recital deshmorit Musli Imeri