Wednesday, March 2, 2011

NJë poezi me plot fotografi deshmoresh "flamurit akull" / Ramadan Latifaj - mars 2011

Metush Krasniqi

Dëshmorët janë të gjallë


Dëshmorët nuk vdesin kurrë

ç'janë ato 6 yje
ç'janë këto ngjyra
ç'janë gjith' këto gjuhë
ç'janë gjith' këto fëtyra!!??

kush po luan me identitetin tonë
që  shekuj me radhëe patëm krenari
kush është tani ka udhëheqë me shtetin
që akoma s'jeni bashkuar më nënën Shqipëri!?

Kush na e morri fëtyrën
e që s'na lë të qetë as në varr
turp është t'ia ndërrosh flamurit ngjyrën
e edhe më turp shqiptari të quhet kosovar!!

Dëshmorët jo mor s'kem' vdekur 
mos shkilni mbi gjakun tonë
Bashkim Kombetar vetëm
ishte ideali jonë
_____________________________________________________
 

Dëshmorët fotogaleria

Dëshmorët fotogaleria
>> Deshmoret e Kombit FOTOGALERIA IME <<

Galeria ime

Hogoshti eshte vendlindja e shqiponjave - Rroftè Shqipèria e Bashkuar


Rexhep Mala e Nuhi Berisha

Rexhep Mala e Nuhi Berisha
Kenge nga atdhetari , artisti e kengetari Hysni Klinaku

Metush Krasniqi - Bashkimi Kombetar

Metush Krasniqi - Bashkimi Kombetar
Kryepatriot Hero i Kombit Metush Krasniqi (Dokumentar)

Deshmoret e Dardanes ( Kamenices )

Deshmoret e Dardanes ( Kamenices )
Monografi, pjesa e parè

Kadri Zeka

Kadri Zeka
Kadri Zeka, Hero i Kombit,

Rahim Beqiri

Rahim Beqiri
Kenge per deshmorin e kombit Rahim Beqiri

Avdi Ibrahim Xhaqku

Avdi Ibrahim Xhaqku
Recital deshmorit Avdi Xhaqku

Besnik Maroca

Besnik Maroca
Besnik Maroca, deshmor i Kombit, jeta dhe vepra, emision

Musli Imeri

Musli Imeri
Bisede e imagjinuar, recital deshmorit Musli Imeri