Galeria ime

Hogoshti eshte vendlindja e shqiponjave - Rroftè Shqipèria e Bashkuar


Saturday, June 1, 2013

Gezuar 14 vjetori i perjetesise, hero Avdi Xhaqku (poezi nga Ramadan S Latifaj


Sot me 1 qershor 2013 u mbushen 14-tè vite nga renia heroike e deshmorit te kombit shqiptar Avdi Xhaqku nga Hogoshti, 
lavdi jetes dhe vepres plot atdhedashuri te Avdiut,
 lavdi te gjithadeshmoreve te Shqiperise Etnike!Autor, Ramadan Latifaj ( Dan Hogoshti )