Monday, April 25, 2011

Agim Ramadani Katana / Fotogaleria ime / R. Latifaj HOGOSHTI

AGIM RAMADANI  - K A T A N AAgim Ramadani "legjendari që s'duroj kufij mes shqiptarëve


Agim Ramadani

Agim Ramadani
AGIM RAMADANI KATANAAgim Ramadani legjendari


KATANA  AGIM RAMADANI
poezi nga heroi agim ramadani
agim ramadani poezi
poezi nga heroi  agim ramadani


Agu i mengjesit në Kosovë vie perhere me aromen e luleve te lirise nga Kosharja Legjendare, i perjetshem qofte kujtimi per te gjithe deshmoret tane.


Lavdi trimit, komandantit, 
poetit, piktorit dhe heroit te kombit 
Agim Ramadani  >> KATANA<< mars 2011
punoi me rrespekt Ramadan S.Latifaj - HOGOSHTI


Dëshmorët fotogaleria

Dëshmorët fotogaleria
>> Deshmoret e Kombit FOTOGALERIA IME <<

Galeria ime

Hogoshti eshte vendlindja e shqiponjave - Rroftè Shqipèria e Bashkuar


Rexhep Mala e Nuhi Berisha

Rexhep Mala e Nuhi Berisha
Kenge nga atdhetari , artisti e kengetari Hysni Klinaku

Metush Krasniqi - Bashkimi Kombetar

Metush Krasniqi - Bashkimi Kombetar
Kryepatriot Hero i Kombit Metush Krasniqi (Dokumentar)

Deshmoret e Dardanes ( Kamenices )

Deshmoret e Dardanes ( Kamenices )
Monografi, pjesa e parè

Kadri Zeka

Kadri Zeka
Kadri Zeka, Hero i Kombit,

Rahim Beqiri

Rahim Beqiri
Kenge per deshmorin e kombit Rahim Beqiri

Avdi Ibrahim Xhaqku

Avdi Ibrahim Xhaqku
Recital deshmorit Avdi Xhaqku

Besnik Maroca

Besnik Maroca
Besnik Maroca, deshmor i Kombit, jeta dhe vepra, emision

Musli Imeri

Musli Imeri
Bisede e imagjinuar, recital deshmorit Musli Imeri